foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Зображення електровелосипеди1

Електровелосипед на сьогоднішній день не дуже новий, але ще досі дуже сучасний вид транспорту. Окрім очевидних переваг, таких як екологічність, низька вартість експлуатації, простота та висока надійність, цей вид транспорту має не очевидні, але дуже перспективні можливості. Окрім легкої та зручної поїздки на роботу чи прогулянки містом електровелосипед може стати у нагоді любителям туристичних мандрівок чи навіть екстриму.

Одного заряду середньої батареї вистачає приблизно на 35 кілометрів без допомоги велосипедиста, якщо ж ще крутити педалі хоча б з невеликою силою, то проїхати можна значно більше 50-60 км. Такого пробігу достатньо для середнього туристичного велопоходу, а на додачу вага туристичного спорядження вже не створить вам жодного дискомфорту, який відчуває навантажений велосипедист, коли тягне вгору. Велотур можливо спланувати таким чином, щоб заряду вистачало на один денний перехід, а підчас ночівлі в садибі чи у готелі заряджати батарею, це хоч і не катання в диких місцях з наметами та багаттям, але й такий відпочинок має свої принади.

Мотор-колесо середньої потужності – 500 Вт може надати значного прискорення та розвивати швидкість більше 40 км/год, цього достатньо щоб легку прогулянку лісом перетворити на екстремальну пригоду з морем адреналіну на стежках та лісових доріжках, підчас якої вам не заважатиме жоден інший транспорт. На асфальтованій дорозі електровелисипед ближчий до мотоцикла ніж звичайного велосипеда, але разом з тим має одну особливість, яка значно вирізняє його від існуючих двоколісних транспортних засобів – мотор може бути встановлений на передне колесо, що робить такий велосипед передньопривідним. Така особливість значно покращує керованість велосипеда, він автоматично вирівнюється підчас руху, шанси впасти на такому велосипеді практично знижуються до нуля. Якщо на велосипеді з переднім мотор-колесом крутити педалі, то він стане повнопривідним і це дозволить проїхати по глибокому піску, що практично неможливо для будь-якого велосипеда і дуже складно для мотоцикла. З огляду на нові можливості транспортного засобу маршрут може бути достатньо екстремальний.

изображение электровелосипеды2

В будь якому разі, якщо ви любите покататись, ми радимо вам спробувати електровелосипед, ми впевнені – ви отримаєте задоволення.